Misteriosul Lexus vândut de BT Leasing după 13.000 de km. Încă are foliile la interior

Autor: Ionuț Vîlciu 21 mart. 2024 Știri auto

O bancă din România are la vânzare unul dintre cele mai frumoase coupe-uri japoneze produse vreodată. Mașina este echipată cu un motor V8 de 5,0 litri.

Lexus știe să facă mașini care să atragă atenția. Putem să ne aducem aminte că, în 2009, a lansat modelul LFA, un supercar ce folosea un motor V10 dezvoltat de Yamaha, despre care mulți pasionați spun că ar fi motorul cu cel mai frumos sunet din istorie. Cu toate că nu a fost un succes comercial, cu siguranță și-a câștigat un loc în Panteonul supercarurilor odată cu retragerea de pe piață în 2012.

Apoi Lexus a realizat că are nevoie de un nou halo car, un statement către industrie. Astfel a luat naștere LC, noul model ce poate fi cumpărat atât sub formă de coupe, cât și ca decapotabilă. Lansat în 2017, a devenit rapid modelul emblematic al producătorului japonez.

BT Leasing are la vânzare un Lexus LC500. Cât costă mașina cu doar 13.000 km la bord?

Lexus LC este disponibil cu două motorizări. LC500h folosește o motorizare V6 hibrid de 3,5 litri, ce produce 359 CP. Modelul râvnit de toată lumea este LC500, echipat cu motorul de 5,0 litri și 464 sau 477, în funcție de an.

Banca Transilvania vinde un LC500 Coupe din 2019, exemplar cu doar 13.852 de kilometri parcurși. Mașina este echipată cu motorul V8 de 5,0 litri și 464 CP, propulsor îndrăgit pentru sunetul gutural și pentru fiabilitate.

Designul este inconfundabil, chiar și la șapte ani de la debutul oficial. Grila în formă de clepsidră, farurile complexe și pofilul elegant au făcut ca Lexus LC să devină instantaneu un model emblematic.

Stilul avangardist continuă la interior, unde suprafețele au forme fluide și sunt îmbrăcate în piele și microfibră. Mașina este puțin rulată, atât de puțin încât vedem că folia de pe „pedala falsă” nici măcar nu a fost înlăturată de fostul proprietar. Cu toate acestea, mașina nu este perfectă. Cel ce o va cumpăra va trebui să înlocuiască parbrizul, deoarece cel original a fost fisurat.

Lexus LC rămâne o mașină de lux, a cărui preț pornește de la 125.000 de euro, în România. Acest exemplar produs în 2019 este listat la vânzare cu prețul de 85.561 de euro, cu TVA inclus

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide