Mitsubishi va prezenta la Geneva, în premieră mondială, modelul ASX MY20 – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 12 feb. 2019 Știri auto

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va prezenta, în premieră mondială, SUV-ul compact ASX model 2020 (RVR sau Outlander Sport pentru unele pieţe), la cel de-al 89-lea Salon Auto Internaţional de la Geneva.

Lansat în 2009, ASX s-a vândut în aproximativ 1,32 milioane de unităţi, în 90 de ţări. Cele mai mari pieţe sunt America de Nord, Europa, Australia şi China. În prezent,  al treilea cel mai bine vândut vehicul oferit de MMC, ASX este esenţial pentru strategia globală a companiei.

Designul exterior a fost supus unei revizii generale majore potrivit filozofiei de design „robust şi ingenios,” care serveşte drept expresie a moto-ului global al MMC „Drive your Ambition.”

Motor de 2 litri, cu transmisie automată sau CVT

Pentru pieţele din Europa, ASX este acţionat de un motor 2,0L MIVEC, cu 16 supape, combinat cu o transmisie manuala cu 5 viteze sau o transmisie CVT cu mod Sport. Sunt disponibile versiuni cu tracţiune pe două şi patru roţi.

La capitolul siguranţă, ASX se remarcă prin structura de siguranţă la impact (caroserie de tip RISE), precum şi un sistem de frânare Forward Collision Mitigation.

Mitsubishi ASX va fi disponibil în Roşu Diamant viu şi intens strălucitor, Portocaliu Soare sportiv şi energic şi Brun Stejar lucios şi rafinat.

Display mai mare, conectivitate mai bună

Sistemul Smartphone-link Display Audio (SDA) a fost îmbunătăţit iar acum oferă conectivitate  mai avansată. Dimensiunea afişajului a fost crescută de la şapte la opt inches. Clipurile video stocate pe memoria USB pot fi de asemenea vizualizate pe ecranul SDA.

Modelele de top vin echipate cu un sistem de navigaţie Tom Tom. Informaţiile în timp real din trafic pot fi accesate acum prin conectarea la Internet cu ajutorul unui smartphone.


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide