Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Care sunt concluziile anchetei

Autor: ProMotor 03 dec. 2019 Știri auto

Procurorii constănţeni au clasat dosarul deschis în urma morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Acesta şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină produs în apropierea localităţii Săcele, la sfârșitul lunii aprilie. Potrivit procurorilor, designerul a murit în urma rănilor provocate de accident.

În urma morţii lui Răzvan Ciobanu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au deschis un dosar in rem pentru ucidere din culpă. Luni, procurorul de caz a închis dosarul, constatând că designerul a murit din cauza hemoragiei produse în urma accidentului.

„S-a dispus clasarea conform articolului 16, litera f din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a constatat că decesul a fost cauzat de accident. În speţă a mai fost începută şi o urmărire penală privind conducerea sub influenţa unor substanţe, însă a fost închisă ţinând cont că a intervenit decesul”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Răzvan Ciobanu a murit, la sfârşitul lunii aprilie, după ce maşina pe care o conducea a ieşit în afara şoselei şi a lovit mai mulţi copaci. Designerul mergea spre Bucureşti din staţiunea Mamaia, unde a participat la o petrecere într-un club. Poliţiştii au constatat că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul accidentului.

Cercetările au arătat că maşina lui Răzvan Ciobanu a ieşit de pe drumul judeţean Constanţa-Săcele şi a rulat aproximativ 1 kilometru pe un drum de pământ, până când s-a izbit de copaci.

În urma impactului, Răzvan Ciobanu a fost proiectat afară din autoturism, trupul său fiind găsit de un localnic, în jurul orei 7 dimineaţa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide