Nici nu-ți mai dai seama ce model a fost. Mașina s-a încolăcit în jurul unui copac

Autor: David Andrei 22 mai 2021 Știri auto

O mașină s-a lovit de un copac și s-a încolăcit în jurul acestuia pe o șosea din județul Vaslui. Din primele informații, trei persoane au fost rănite. În mod miraculos, niciuna nu a suferit răni grave. Cei care au trecut pe acolo nici nu și-au putut da seama de ce model de mașină a fost.

GALERIE FOTO

Accidentul s-a produs pe DJ 243, pe raza localității Perieni din județul Vaslui, vineri, în jurul orei 15:18. Bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcției în momentul în care a efectuat o depășire în viteză. Mașina a intrat în balans, a ieșit de pe carosabil și a lovit violent un copac. Imaginile furnizate de ISU Vaslui sunt greu de privit.

Martorii au apelat numărul de urgență 112. Au ajuns la fața locului trei autospeciale ale Detașamentului de pompieri Bârlad, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Aceștia au scos trei persoane dintre fiarele contorsionate ale unui Volkswagen Passat de culoare albastră. Cei care au trecut pe acolo și au văzut mașina distrusă susțin că nici nu și-au putut da seama despre ce model de autoturism este vorba.

Trei persoane cu răni minore după ce mașina în care se aflau s-a lovit violent de un copac

La bord se aflau șoferul, Sorin S., în vârstă de 26 de ani și doi prieteni, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani. Aceștia se deplasau din direcția Bârlad către Pogana, dar nu au mai ajuns. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a ieșit negativ. Cele trei victime, conștiente și coerente, stabile hemodinamic și respirator, au fost transportate la Spitalul Județean Vaslui pentru investigații suplimentare. Tinerii au suferit multiple traumatisme, dar nu au fost grav rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Vaslui, în cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Autoritățile fac cercetări pentru a afla cu precizie cum s-a produs accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide