Modelele BMW – cea mai bună valoare de revânzare

Autor: Dan Vache 16 ian. 2008 Știri auto
Modelele BMW – cea mai bună valoare de revânzare

Conform studiului Eurotax „„AutomobilForecastIndex“” BMW ocupă şi pentru 2007 cele mai bune poziţii. Astfel BMW Seria 1 118d este automobilul care şi-a conservat cel mai bine valoarea pe piaţa germană, modelul înregistrând o valoare de revânzare după trei ani de 71,5% din preţul de listă, cu numai puţin de 13,8 puncte procentuale faţă de orice alt model al concurenţei.

În clasamentul general BMW Seria 1 este urmat de BMW X3 unde ocupă prima poziţie în clasamentul Off-Roader şi apoi de modelul X5 care se clasează pe locul doi. BMW Seria 3 ocupă prima poziţie în segment, modelele BMW 320d limuzină şi BMW 320 Touring obţinând rezultate cu mult peste concurenţă. Cele mai de succes versiuni pentru Seria 5 sunt BMW 520d şi BMW 530xd Touring, de asemnea cu cele mai bune punctaje în „AutomobilForecastIndex“. Ultima victorie a fost revendicată de BMW 630i, cu o valoare de revânzare de 66,9 procente din preţul de listă dupa trei ani.

BMW Seria 7
, în pragul lansării unei noi generaţii, deşi nu intră în topul celor mai mici devalorizări procentuale, în valori absolute ocupă prima poziţie. Aceeaşi performanţă o obţine şi BMW Z4 la categoria Roadster.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide