Momente grele pentru hoții care atacă un șofer într-o benzinărie. Cum s-a apărat bărbatul

Autor: George Cristea 08 mai 2021 Știri auto

Momente grele pentru hoții care atacă un șofer aflat într-o benzinărie. Felul în care s-a apărat bărbatul este ingenios dar, în același timp, previzibil. Dacă hoții ar avea și minte, probabil s-ar apuca de afaceri.

Intră în Galeria FOTO

Se spune că hoții sunt adesea ingenioși, dar asta nu înseamnă că nu există și hoți care nu reușesc să plănuiască mai multe mișcări în avans. Cât de neinspirată poate fi această scăpare au descoperit-o pe pielea lor câțiva hoți din Chile. Aceștia au atacat un șofer care alimenta mașina în benzinărie, fără să se gândească că acesta avea deja în mână o armă redutabilă. Poate nu întâmplător i se spune „pistol”.

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi arată un van care trage lângă mașina aflată la pompă, în timp ce trei hoți coboară și încearcă să-l jefuiască pe bărbat. Acesta nu stă pe gânduri și îi stropește din belșug pe agresori cu benzină – un lichid nu numai foarte inflamabil, ci și toxic.

Momente grele pentru hoții care atacă un șofer într-o benzinărie: Au șters-o în grabă

Clipul s-a viralizat rapid, putând fi găsit atât pe Reddit, cât și pe site-urile cu profil auto. Originalul probabil că a fost postat pe Twitter, așa că îl atașăm și noi mai jos pentru un consum responsabil.

Ne place atitudinea bărbatului, care nu s-a lăsat intimidat și a făcut uz de arma din dotare. Nu doar că i-a stropit cu benzină pe agresori, dar s-a asigurat că și mașina acestora este bine îmbibată cu combustibilul inflamabil, înainte ca hoții să spele putina în grabă. Desigur, o brichetă ar fi desăvârșit opera, dar suntem siguri că hoții și-au învățat lecția și așa.

La fel de impresionant este cât de departe aruncă benzina o pompa de combustibil. Nu știm dacă asemenea presiune este valabilă doar pentru pompele din Chile sau dacă și cele europene sunt la fel de potente. Probabil că nu este o idee prea bună să încercăm acest lucru într-o benzinărie.

Iar dacă v-am trezit curiozitatea în ceea ce privește pompele de combustibil, poate vrei să afli despre mecanismul extrem de simplu, dar inteligent, care face ca pistolul pompei să oprească pomparea benzinei în momentul în care rezervorul este plin.

sursa: Jalopnik

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide