Momentul în care o Dacia înmatriculată în România e lovită de tren în Olanda. Șoferul a plecat ca și cum nimic nu s-a întâmplat

Autor: David Andrei 04 iul. 2020 Știri auto

O Dacia Logan MCV înmatriculată în România a fost lovită de tren în Olanda. Șoferul a plecat de la locul accidentului, cu mașină cu tot, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Un șofer a surprins momentul pe camera sa de bord.

GALERIE FOTO

Șoferul de Dacia Logan MCV a oprit mult prea aproape de calea ferată, ignorând bariera coborâtă, în apropiere de Rijen, Olanda. Garnitura de tren a trecut în viteză și a atins partea frontală a mașinii. Astfel, vehiculul s-a ales cu bara îndoită și pe jumătate desprinsă, capota avariată serios și farul drept spart.

Deși a simțit impactul, șoferul a preferat să se poate de parcă nimic nu s-a întâmplat și și-a continuat drumul, sperând că cel aflat într-o mașină în spatele lui și cel aflat de partea cealaltă a barierei nu au observat ce se întâmplase.

Ce nu a știut el este că plăcuța de înmatriculare din față fusese smulsă de tren și aruncată în apropiere de calea ferată. Tot acolo au ajuns și fragmente din bara de protecție. Astfel, a fost foarte simplu pentru polițiști să-l identifice pe fugar, după ce incidentul a fost raportat autorităților. Acesta fusese înregistrat de camera de bord a unui șofer aflat de partea cealaltă a barierei.

Ce s-a întâmplat cu șoferul de Dacia lovită de tren în Olanda?

Bărbatul a fost identificat în trafic la aproximativ o oră de la incident, în orașul Tilburg din sudul Olandei, la 15 kilometri de locul accidentului. Acesta a fost reținut, iar mașina sa, Dacia Logan MCV, a fost confiscată.

Locomotiva de tren a suferit zgârieturi minore, iar șoferul va f nevoit să suporte costurile de reparații.

Autoritățile olandeze nu au dat publicității informații despre naționalitatea șoferului, dar sunt șanse mari ca acesta, care se afla la volanul unui Logan înmatriculat în România, să fie român.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide