Momentul în care o Tesla Model 3 a luat foc la Moscova. Explozia a fost surprinsă de camere – VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 aug. 2019 Știri auto
Momentul în care o Tesla Model 3 a luat foc la Moscova. Explozia a fost surprinsă de camere – VIDEO

O Tesla Model 3 a luat foc la Moscova, după ce s-a ciocnit cu un camion de tractare parcat pe o autostradă, scrie Reuters.

În momentul impactului şoferul folosea sistemul de conducere asistată, avea o viteză de 100 de km / h şi ţinea mânile pe volan. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei locale 21:00. 

Şoferul şi-a rupt piciorul în accident, iar cei doi copii aflaţi în maşină au suferit câteva răni minore, însă accidentul ar fi putut fi mai grav dacă pasagerii nu ar fi ieşit la timp din maşină deoarece maşina a fost cuprinsă de flăcări.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide