Momentul în care șoferul unui Mustang care făcea drifturi lovește un stâlp de iluminat

Autor: George Cristea acum o lună Știri

Nimic nu este mai jenant decât să fii surprins cu pantalonii în vine într-un moment în care ai vrea să ți se vadă doar papionul și bastonul cu măciulie din argint. Cam așa trebuie să se fi simțit șoferul unui Mustang care făcea drifturi și care lovește un stâlp de iluminat într-un punct culminant al demonstrației sale de „pilotaj sportiv”.

Intră în Galeria FOTO

Cel care a postat pe Facebook videoclipul este tot un proprietar de Mustang, acesta aflându-se împreună cu prietena pe acoperișul unei parcări supraetajate pentru a se fotografia cu mașina în apusul soarelui. Ședința foto a fost deranjată la un moment dat de apariția unui șofer cu un Mustang roșu, care a început să facă drifturi în parcarea goală.

Cum s-a produs accidentul în care șoferul unui Mustang lovește un stâlp

În videoclipul postat pe Facebook de Brandon Calderon se observă cum șoferul cu Mustang GT roșu pare să fie destul de priceput la realizarea drifturilor. Asta până când acesta ratează un drift și se înfige într-un stâlp de iluminat. Cum spuneam în introducere, exact în momentul în care se pregătea să culeagă aprecierea publicului a reușit de fapt să se acopere de ridicol.

Dacă este să judecăm după imaginile din videoclip, Mustangul roșu a suferit o daună substanțială. Impactul a dus la declanșarea airbagurilor frontale și cele cortină, care este în sine o pagubă considerabilă. În plus, lovitura a produs deformarea capotei și a compartimentului motor, ceea ce poate duce cu gândul la o daună totală.

Nu este primul accident în care ambiția șoferului este mai mare decât îndemânarea acestuia. În urmă cu patru luni, un Ford Mustang a ajuns, din neglijența șoferului, în apele unui râu din Cranbook, Canada, la doar câteva zile după ce mașina îi fusese livrată.  În luna aprilie, un șofer de Ford Mustang a încurcat pedalele și a lovit un Rolls-Royce Dawn chiar în curtea unui dealer specializat în vânzarea mașinilor de lux.Comentarii
Inchide