Momentul uluitor în care trenul se apropie de un camion aflat pe șine

Autor: ProMotor 16 mart. 2020 Știri auto

Imagini uluitoare s-au desfășurat sub ochii șoferilor care așteptau la o barieră dintr-un oraș olandez. Aceștia au asistat neputincioși la un incident care s-ar fi putut încheia cu o tragedie. Șoferul unui camion de gunoi a ignorat semnalele luminoase care anunțau sosirea trenului.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în jurul orei 8 dimineața, o oră de vârf în Dordrecht, Olanda, la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată. Șoferul unui camion de gunoi a ignorat semnalele luminoase de culoare roșie care anunțau apropierea unei garnituri de tren. Acesta a înaintat pe șine chiar în momentul în care cele două bariere coborau.

Imaginile arată cum șoferul de camion este nevoit să staționeze chiar pe șinele de tren, pentru că în fața sa era un blocaj rutier. Pe filmare, se poate observa cum locomotiva se apropie în viteză de camionul de gunoi care încă are partea din spate pe șine.

Momentul în care o camionetă este spulberată de tren.

Șoferul n-a văzut bariera coborâtă

Dar spre norocul șoferului de camion, coloana din fața sa se pune în mișcare la timp și el reușește să înainteze câțiva centimetri. O distanță suficientă pentru a evita o coliziune ce i-ar fi putut fi fatală și ar fi putut provoca deraierea trenului plin de călători.

Presa olandeză anunță că locomotiva a atins razant camionul, dar i-a provocat doar câteva zgârieturi și nimeni nu a fost rănit. Autoritățile locale au deschis deja o anchetă pentru a afla împrejurimile în care a avut loc incidentul, iar șoferul grăbit va fi sancționat.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide