Momentul în care un Audi lovește în plin mașinile parcate pe marginea drumului

Autor: ProMotor 01 mart. 2020 Știri auto

Un Audi a lovit în plin mai multe mașini parcate pe marginea drumului. Evenimentul a avut loc de Revelion, dar filmarea a fost făcută publică abia acum.

Galerie foto

Un șofer din Las Vegas nu a început anul prea bine. Filmarea arată momentul în care acesta, aflat la volanul unui Audi, intră în plin în mai multe mașini parcate pe o stradă din suburbiile orașului Las Vegas, chiar în noaptea de Revelion. Accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața.

Un Audi de culoare albă se deplasează în viteză pe contrasens și se îndreaptă direct către o mașină parcată pe marginea drumului, pe care o împinge într-un SUV parcat în imediata apropiere a acesteia. Audi-ul lovește încă un sedan de culoare neagră, pe care îl împinge într-un stâlp de electricitate. Airbag-urile Audi-ului s-au declanșat încă de la primul impact.

Șoferul a ieșit singur din mașină, la aproape un minut de la accident. O femeie apare prima la locul accidentului. Câteva secunde mai târziu, alte persoane care locuiesc în zonă ies să vadă despre ce este vorba.

Imaginile au fost surprinse de o cameră aflată pe o casă din zonă. Martorii susțin că șoferul se afla în stare de ebrietate și că acesta rula cu o viteză cuprinsă între 80 și 105 km/h.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide