Momentul în care un camion de pompieri distruge o benzinărie – VIDEO

Autor: George Cristea 05 apr. 2021 Știri auto

Momentul în care un camion de pompieri distruge o benzinărie a fost surprins de camerele video de supraveghere. Camionul avea semnalele luminoase pornite.

Intră în Galeria FOTO

Camionul se afla în misiune, deplasându-se la locul unui incendiu din suburbiile din Detroit. La intrarea într-o intersecție, acesta a fost acroșat de o altă mașină și împins în benzinărie, unde s-a dezlănțuit dezastrul.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum camionul de pompieri gonește pe șoseaua din fața benzinăriei cu luminile de avertizare pornite. În momentul în care ajunge în intersecția de lângă benzinărie, este lovit din lateral de o un SUV care nu a reușit să oprească la timp.

Mașina de pompieri ricoșează în benzinărie, unde distruge o pompă de alimentare și lovește un van aflat la pompă. Un incendiu izbucnește aproape imediat, dar se stinge foarte rapid. Șapte persoane aflate în mașinile implicate au suferit răni minore, fără urmări pe termen lung.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MDN (@metrodetroitnews)

Accident: Un camion de pompieri distruge o benzinărie

Potrivit martorilor, șoferul SUV-ului, un Lincoln Navigator, avea verde la semafor când a pătruns în intersecție. Aparent, șoferul camionului de pompieri ar fi încercat să evite accidentul, dar a pierdut controlul mașinii și a fost împins în benzinărie de forța impactului.

Departamentul de poliție din Detroit investighează accidentul pentru a stabili cine se face vinovat. Cel mai probabil, șoferul mașinii de pompieri se face vinovat de accident. Dacă declarațiile martorilor sunt corecte, acesta a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Chiar dacă legea permite intrarea mașinilor de intervenție în intersecție pe culoarea roșie, șoferii acestor mașini sunt responsabili de accidentele care s-ar putea produce în aceste condiții. Acest lucru este valabil nu doar în țara noastră ci, aparent, chiar și în statul american Michigan, unde s-a produs accidentul.

Desigur, există și cazuri în care șoferii mașinilor de pompieri se fac de râs neprovocați, așa cum o demonstrează un exercițiu cu public executat defectuos de pompierii maghiari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide