Momentul în care un pieton se aruncă în fața unui autobuz în Cluj. Ce pățesc călătorii din autobuz – VIDEO

Autor: ProMotor acum 9 luni Știri

Momentul în care un pieton se aruncă în fața unui autobuz în Cluj a fost surprins de camerele de supraveghere ale autobuzului. Șoferul a evitat la limită un pieton care s-a aruncat pur şi simplu pe trecere în faţa autovehiculului.

Camerele de supraveghere au surprins atât gestul inconştient al pietonului care a scăpat teafăr, cât şi haosul declanşat în autobuz, unde după frână călătorii au căzut şi s-au izbit unii de alţii. Imaginile au fost făcute publice de Ziar de Cluj.

În prima parte a materialului video se observă cum un bărbat se grăbește să traverseze, deși semaforul arată roșu pentru pietoni. Acesta pur și simplu aleargă fără să se uite dacă vine sau nu o mașină. În partea a doua, se vede cum călătorii din autobuz cad ca popicele din cauza frânării bruște. Șoferul autobuzului nu a avut de ales pentru a evita o tragedie.

Potrivit sursei citate o femeie de 66 de ani a fost rănită şi a fost nevoie de asistenţă medicală în timp ce un tânăr a zburat pur şi simplu şi s-a izbit de o bară din autobuz.

Camera video din interiorul autobuzului marchează și viteza de deplasare a autobuzului. Putem vedea, astfel, că frânarea bruscă are loc la o viteză de deplasare de 40 km/h. Această filmare ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei care cred ca nu au nevoie de centură de siguranță în oraș, pentru că viteza e prea mică.Comentarii
Inchide