Momentul în care un pieton se aruncă intenționat sub roțile unei mașini. Nu știa că o cameră îl filmează – VIDEO

Autor: ProMotor 20 oct. 2020 Știri auto

Un caz incredibil s-a petrecut în oraşul Odesa din Ucraina. O cameră video montată într-o intersecție a surprins momentul în care un bărbat ce voia să treacă strada pe trecerea de pietoni, se aruncă intenţionat sub roţile unei maşini.

Incidentul a avut loc pe 20 septembrie, însă imaginile video au apărut în mass-media ucraineană abia acum. Din imagini se vede cum pietonul are un comportament bizar şi că parcă îşi alege automobilul în faţa căruia ar vrea să sară.

Suicid dau tentativă de a scoate bani de la un șofer?

Totodată, se observă că șoferul nu a ieşit imediat din autovehicul pentru a-i oferi ajutor victimei, iar alţi şoferi pur şi simplu trec indiferenţi pe alături. Probabil că mai întâi a sunat la ambulanță sau poate că a suferit un șoc.

După impact, la locul accidentului a venit o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la spital pentru îngrijiri medicale. Alte detalii despre acest caz nu se cunosc. Însă unii internauţi consideră că bărbat a vrut să se sinucidă, în timp ce alţii spun că acesta a încercat să provoace intenţionat un accident rutier pentru a câştiga nişte bani, informează Adevarul.ro.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=r6ZqKnfCCvg

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide