Momentul în care un șofer de camion pune la pământ un biciclist

Autor: Elena Luchian 14 feb. 2020 Știri auto

Un biciclist a fost pus la pământ de un șofer de camion într-un viraj. Filmarea realizată de un alt bărbat aflat pe două roți în spatele său arată exact momentul în care acesta este lovit de vehicul.

Galerie foto

Un camion care transporta alimente a virat la stânga fără ca șoferul să vadă că pe pista de biciclete se aflau mai multe persoane pe două roți. Una dintre ele a fost acroșată și dezechilibrată. Șoferul și-a dat seama de ce făcuse și s-a oprit imediat, apoi s-a dat jos din vehicul să vadă dacă cel lovit este în regulă.

Cei din jur i-au sărit în ajutor biciclistului. Acesta nu a fost rănit în impact, dar a tras o sperietură zdravănă, iar bicicleta sa a fost avariată.

Poliția a sosit imediat la locul accidentului, dar șoferul de camion a refuzat să semneze procesul verbal. Astfel cazul a ajuns în instanță. Acesta a fost amendat cu 300 de lire sterline, a fost sancționat cu 6 puncte de penalizare și va fi nevoit să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 332 de lire sterline.

Șoferul a susținut că bărbatul aflat pe bicicletă se afla în unghiul său mort. Imaginile arată că doar câteva fracțiuni de secundă au lipsit ca să lovească mai mulți biciliști.

Reprezentanții lanțului de magazine și-au asumat responsabilitatea pentru accident, iar biciclistul va fi despăgubit.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide