Motivul incredibil pentru care un tânăr din Brăila și-a dat foc la mașină

Autor: ProMotor 29 ian. 2020 Știri auto
Motivul incredibil pentru care un tânăr din Brăila și-a dat foc la mașină

Un tânăr din Brăila și-a dat foc la mașină și a transmis totul pe Facebook. Motivul său a fost unul incredibil. Tânărul a ajuns direct la spitalul de psihiatrie.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani și-a incendiat mașina și a pornit transmisiunea live pe rețeaua de socializare. “Am făcut un foc de tabără, mi-am dat foc la mașină că m-am plictisit de ea… Nu, măi, frate! Eu vreau să ardă de tot, dar nu a ars decât pe spate!”, se aude acesta spunând.

Pe filmare se aud și vocile celor din jur, care vor să stingă mașina, dar tânărul îi împiedică. “Am dat foc la mașină pentru că m-am plictisit de ea! Braziliaaa…”, le răspunde tânărul.

Martorii au sunat la 112, iar o autospecială de pompieri a sosit rapid și a stins flăcările în doar 30 de minute.

“Mașina a ars în proporție de 90%”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brăila, Ștefan Stoian, pentru Mediafax.

Tânărul a devenit agresiv atunci când poliția a sosit la fața locului. Acesta a fost dus direct la Psihiatrie.  Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla dacă bărbatul a avut discernământ în momentul incendierii vehiculului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide