Motivul pentru care Salonul Internaţional Auto de la Bucureşti se amână

Autor: Bogdan Alecu 02 aug. 2017 Știri auto
Motivul pentru care Salonul Internaţional Auto de la Bucureşti se amână

Întârzierea lucrărilor în cadrul noilor pavilioane din cadrul Romexpo alături de obligativitatea obţinerii avizelor de la ISU şi de a nu exista probleme legate de organizare au de­terminat Asociaţia Pro­ducă­torilor şi Importatorilor de Auto­mobile (APIA) să reprogrameze ediţia de anul acesta a Salonului Internaţional Auto de la Bucureşti (SIAB) pentru primăvara anului viitor.

„Am discutat cu reprezentanţii Romexpo alături de cei ai OICA (Organizaţia Internaţională a Construc­torilor de Automobile – n. red.) şi am ajuns la concluzia ca pentru a organiza salonul în cele mai bune condiţii este cel mai bine să-l reprogramăm în primăvară, după Salonul Auto de la Geneva“, a spus George Grigorescu, preşedintele Aso­ciaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). 

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide