Motivul pentru care un spaniol a distrus 50 de mașini Mercedes noi. Paguba produsă este uriașă!

Autor: George Cristea 03 ian. 2021 Știri auto

Un spaniol a distrus 50 de mașini Mercedes Clasa V noi dintr-un motiv cât se poate de latin. Paguba produsă a fost una imensă și nu va rămâne fără urmări pentru bărbatul din nordul Spaniei.

Intră în Galeria FOTO

Incidentul s-a petrecut în ultima zi a anului 2020. Potrivit presei spaniole, bărbatul lucra la fabrica Daimler din Vitoria-Gasteis, unde sunt produse modelele Clasei V. Supărat pentru că fusese concediat de curând, spaniolul cu sânge fierbinte a decis să se răzbune și a făcut-o într-un fel care l-a făcut celebru în toată lumea. Este adevărat, nu este ușor să produci o pagubă estimată la circa 5 milioane de euro.

Informația a ajuns pe canalele de știri și pe rețelele de socializare imediat ce oamenii s-au trezit din euforia Revelionului. În special galeria foto încărcată pe Twitter de Dani Álvarez a reușită să capteze imaginația publicului.

Un spaniol a distrus 50 de mașini Mercedes. Cum s-au petrecut lucrurile

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a furat un excavator de la o companie de construcții aflată la 21 de kilometri distanță de fabrica Mercedes. Cei 21 de kilometri au fost parcurși după numeroase de alte incidente pe parcurs, în care spaniolul a dărâmat indicatoare de pa marginea drumului. Odată ajuns la poarta fabricii din Vitoria-Gasteis, bărbatul a dărâmat-o și apoi a lovit cu excavatorul toate mașinile care i-au ieșit în cale. Bărbatul intenționa să distrugă și linia de producție a uzinei din Vitoria-Gasteis, ceea ce ar fi însemnat o pagubă uriașă produsă uzinei Mercedes.

Din fericire, a fost oprit cu focuri de armă de către personalul de pază al fabricii. Nu înainte însă de a distruge 69 de mașini Mercedes Clasa V, fiecare având o valoare cuprinsă între 80.000 și 90.000 de euro. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incident, dar bărbatul răzbunător a fost arestat și va avea de plătit întreaga pagubă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter



Comentarii
Inchide