Care este, de fapt, motivul pentru care Selly și-a vândut mașina, un Mercedes-Benz CLS, și și-a luat o Dacia?

Autor: ProMotor 02 iul. 2020 Știri auto

Selly și-a vândut mașina. Este vorba despre un Mercedes-Benz CLS pe care și l-a luat la scurt timp după ce obținuse permisul de conducere. Care este, de fapt, motivul pentru care tânărul a renunțat la Mercedes și și-a luat o Dacia?

GALERIE FOTO

“Poate nu a fost cea mai bună alegere la 18 ani. Poate oamenii au dreptate”, au fost cuvintele lui Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly, după ce a anunțat că și-a vândut coupe-ul cu patru uși, cu motor de 3.0 litri care dezvoltă 362 de cai putere, cu care a fost implicat într-un accident în iarna trecută.

Tânărul povestește că reacția celor din jur l-a adus cu picioarele pe pământ. Dar s-a întristat când a văzut că gestul său de a veni cu mașina personală la examenul de bacalaureat a fost aspru criticat.

“Mi-am luat Dacia!”, a anunțat puștiul. Și nu orice Dacia, ci chiar cea mai tehnologizată din lume. Mihnea Dinică este cel care a modificat mașina veche a bunicilor și a transformat-o într-o limuzină de lux cu tehnologie de ultimă oră. Selly a fost uimit când a văzut că bătrâna Dacia se deschide prin comenzi vocale, o dotare pe care nu o avea la Mercedes.

“Dacia atrage privirile mult mai mult decât Mercedes-ul”, spune Andrei Șelaru. Acum speră să-i fie acum pe plac și lui Cristian Tudor Popescu, fan declarat Dacia. Analistul îl atacase dur pe tânărul vlogger: “Când dai 70.000 de euro pe o mașină, înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple.”

Dar la primul drum cu Dacia, Selly a avut mici probleme. Nu e ușor să faci trecerea de la transmisia automata 9G-Tronic cu 9 trepte a CLS-ului la cea manuală a Daciei.

Selly, la bac cu Dacia 1300 în loc de Mercedes-Benz CLS

La ultima probă de la bac, Selly s-a dus cu Dacia 1300. Mihnea Dinică a scos mașina la vânzare înainte de a pleca la studii în străinătate. Selly a dat tare muzica de petrecere și a parcat în fața liceului.

Vlogger-ul a spus în glumă că a vândut CLS-ul cu 1.000 de euro, a mai pus 1.000 și și-a luat Dacia. “După 19 ani de locuit în Craiova, asta am reușit și sunt mândru”, a spus tânărul.

A fost doar o glumă pusă în scenă de vlogger după ce a fost pus la zid că a venit cu Mercedes-ul la examen. Selly a trecut probele de bacalaureat cu rezultate excelente. A luat 9,50 la Limba română, 9,60 la Matematică și 9,70 la Biologie.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide