Motociclişti amendaţi după au fost filmaţi de o cameră de supraveghere pe autostradă

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2019 Știri auto
Motociclişti amendaţi după au fost filmaţi de o cameră de supraveghere pe autostradă

Doi motociclişti au fost filmaţi de o cameră de supraveghere, în timp ce mergeau pe contrasens, pe autostrada A1 Sebeş – Sibiu. Incidentul a avut loc sâmbătă seară în zona Sălişte.

Poliţiştii au vizionat imaginile, i-au identificat şi i-au sancţionat contravenţional pe cei doi motociclişti bucureşteni, în vârstă de 42 respectiv 47 de ani.

Cei doi au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 870 de lei (6 puncte), precum şi cu permisele suspendate pentru o perioadă de 60 de zile.  

VEZI VIDEO AICI

Citeşte şi 

O ”bijuterie” istorică din anii ’50 s-a prezentat la RAR pentru înmatriculare: „Cum au ieşit noxele?” – GALERIE FOTO

Prescriere amenzi 2019. După cât timp se prescriu amenzile de circulaţie

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide