Munro MK_1 este un vehicul complet electric, capabil să treacă peste orice obstacol – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 06 dec. 2022 Știri auto

Munro MK_1 este un vehicul electric care este gata să înfrunte orice tip de teren. Munro MK_1 ar putea fi unul dintre cele mai capabile vehicule de teren.

Munro este un producător de vehicule 4×4 complet electrice și singura companie de mașini cu producție de serie din Scoția. Compania a dezvăluit primul său vehicul, Munro Mk_1. Acesta a fost proiectat și construit în Marea Britanie pentru a rula pe orice tip de teren și pentru a funcționa până la 16 ore cu o singură încărcare a bateriei, transmite The EV Report.

Munro combină un tren de rulare electric de ultimă generație de 375 CP, care să ofere robustețe și capabilități bune în off-road. Munro MK_1 este capabil să transporte un echipaj de cinci persoane în condiții de teren accidentat, având o sarcină utilă de 1000 kg și o capacitate de remorcare de 3500 kg.

Munro MK_1 este un vehicul electric care este gata să ajungă oriunde

Munro MK_1 este oferit cu o gamă de două motoare electrice, 295 CP și 375 CP, împreună cu opțiunea a două baterii, 61kWh și 82kWh, oferind o autonomie de până la 305 kilometri. Acest lucru îi permite lui Munro să opereze în off-road până la 16 ore cu o singură încărcare a bateriei.

Vehiculul este adaptat pentru cuplu maxim și are o viteză maximă de aproximativ 130 km/h. Versiunea Performance de 280 kW poate sprinta de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde. Cu toate acestea, vehiculul se concentrează pe utilitate, funcționalitate și manevrabilitate bună în teren. Munro MK_1 are o gardă la sol de 48 de centimetri și poate trece prin ape adânci de până la 80 de centimetri.

Prețul pentru o versiune Utility cu cinci uși, cinci locuri, ampatament de 130 inch, va avea un preț de 49.995 de lire sterline (aproximativ 58.000 de euro) fără TVA. Compania a primit deja precimenzi pentru mai multe Munro MK_1 pe care le va construi manual anul viitor. Comenzile au venit din locații de pe tot globul, inclusiv Marea Britanie, Elveția, și Dubai.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: The EV Report, Munro


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide