Mustang Mach-E Rally debutează la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Autor: Marius Vișan 14 iul. 2023 Știri auto

Pentru prima dată în istoria sa de aproape șase decenii, Ford merge cu Mustang acolo unde nu a ajuns niciodată – unde se termină asfaltul și începe macadamul. La Festivalul de Viteză de la Goodwood, Ford prezintă noul Mustang Mach-E Rally, inspirat direct din etapele de raliuri. 1

La Festivalul de Viteză de la Goodwood, entuziaștii și spectatorii vor vedea primul SUV electric de la Ford inspirat din raliuri. Acesta va parcurge celebrul traseu fiind pilotat de Ott Tänak, actualul pilot al M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 și fost campion mondial de raliuri.

„Mustang Mach-E a preluat spiritul de libertatea și plăcerea de a conduce tipice pentru Mustang și le-a transformat într-o experiență fără emisii. Acum, cu Mustang Mach-E Rally, oferim clienților noștri libertatea de a se aventura dincolo de asfalt”, a declarat Darren Palmer, Vicepreședinte, Program pentru vehicule electrice, Ford Model e.

Mustang Mach-E Rally – primul Ford Mustang cu cinci locuri inspirat din raliuri – va fi disponibil în SUA și în Europa.

Intră în GALERIA FOTO

Despre Festivalul de Viteză de la Goodwood

Festivalul de Viteză de la Goodwood este un eveniment anual care prezintă vehicule de curse moderne și istorice. Acesta are loc pe terenul de la Goodwood House, West Sussex, Anglia, la sfârșitul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Evenimentul din 2023 se desfășoară pe parcursul a patru zile, începând pe 13 iulie și terminând pe 16 iulie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide