Ne-am uitat la filmul de prezentare şi ne-am dat seama că suntem mult mai săraci decât credeam [VIDEO]

Autor: Alexandru Banu 20 ian. 2017 Știri auto
Ne-am uitat la filmul de prezentare şi ne-am dat seama că suntem mult mai săraci decât credeam [VIDEO]

Aveţi rate pe 30 de ani? Prima casă? Ştim, e greu, nu sunteţi singurii. Oare aceleaşi probleme şi le pun şi proprietarii celei mai scumpe case din SUA? Sau cei care vor da 250 mil. $ pe ea? Vila, casa sau palatul (cum vreţi să-i ziceţi), e în Bel Air, California, şi are 13.000 de metri pătraţi. Utili! Dacă mai contează. Până acum, cea mai scumpă casă din State era în Florida, 195 mil. $.

Să mergem înăuntru. 12 dormitoare (12!!!), 21 de băi … 3 bucătării, 6 baruri, spa, 2 crame, cel mai performant homecinema pentru case şi o piscină de 30 de metri lungime din care vezi tot oraşul Los Angeles.

Proprietatea a fost construită de către 300 de oameni, în 4 ani. Dezvoltatorul Makovski a spus că şi-a dorit să construiască mai mult decât o casă, şi-a dorit să construiască un ecosistem ultraluxos. El nu-şi pune problema că nu va vinde casa, atât timp cât – după cum spune însuşi – oamenii dau 500 mil. $ pe un yacht sau zeci de mii de dolari pe o săptămână de concediu. Şi nu e totul. Urmează o casă de 500 de mil. $, pe 25.000 de metri pătraţi, construită de un anume Nile Niami.

Spuneam de homecinema – a costat 2 mil. $ şi are tematica din filmele cu James Bond, 40 de scaune îmbrăcate cu piele, un ecran 4K de 7 metri diagonală, 57 de difuzoare, 16 subwoofer-e şi 7.000 de filme în librăria personală.

Garajul, ceea ce ne interesează cel mai mult pe lumea asta, pe noi, pe cei de pe ProMotor. Sunt 12 maşini dintre cele mai tari din lume. Un Pagani Huayra de 2 mil. $, Mercedes 540 K din 1936 (cum a avut Joseph Goebbels, omul lui Hitler), evaluat la 15 mil. $. Numai acest model reprezintă jumătate din valoarea garajului în care mai găseşti 10 motociclete rare, un Ferrari 488 şi un Rolls Royce Dawn.  

Ca să încheiem într-o notă bogată, lifturile sunt capitonate cu piele de crocodil, în cea mai mare bucătărie e o cascadă, iar scara elicoidală a mai costat şi ea 2 mil. $. Şi n-am spus nimic de instalaţia de artă Leica (1 mil. $) şi nici de ecranul 4K de la piscină care iese din “pământ” pentru modica sumă de 2 mil. $. Grăbiţi-vă că e bătaie pe casă!

CEA MAI VILĂ DIN AMERICA

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide