Neglijență fără limite: BMW Seria 4 Cabrio, luat de valurile oceanului – VIDEO

Autor: Robert Pindic 02 iun. 2023 Știri auto

Plimbările pe plajă cu mașina par să fie finalul fericit al unui film bun. Însă, pentru acest șofer de BMW, lucrurile nu stau deloc așa, fiindcă valurile oceanului i-au pus capăt prețiosului automobil.

Vara a sosit, iar sezonul estival este cât se poate de aproape. În sfârșit, ne putem bucura de soare, distracție și mașini… în apă. Cel puțin acesta a fost nefericitul caz al unui proprietar BMW Seria 4 decapotabil.

În timpul unei vacanțe la mare în Regatul Unit, pe plaja de la St. Agnes s-a prezentat un BMW Seria 4 Cabrio. Șoferul a parcat îndeajuns de aproape de ocean pentru ca mareea să-i poată acapara autoturismul. Valurile i-au tras vehiculul din ce în ce mai mult în larg, inundându-l cu apa oceanului. Imaginile oferite de garda de coastă de la St. Agnes ne arată mașina înconjurată de valuri. Acestea sugerează, de asemenea, că apa a ajuns și în cabina autoturismului, fiindcă geamurile acestuia erau larg deschise.

Intervenția gărzii de coastă pentru a scoate autovehiculul din ocean

Garda de coastă St. Agnes a fost chemată în data de 28 mai, în jurul orei 8:29 pentru a scoate mașina din apă. Deși autoturismul nu era scufundat în totalitate, încercarea de a-l scoate din ocean a fost dificilă. Aceștia au făcut o postare pe Facebook despre incident. Clipul video distribuit de garda de coastă engleză ne prezintă mașina, izbită de valurile oceanului. În cele din urmă, echipa s-a întors la bază la ora 10:19, operațiunea fiind un succes. Imaginile ne prezintă deznodământul, conturat de scurgerea apei oceanului din autoturismul în cauză.

Acțiunea a atras multe reacții negative la adresa proprietarului mașinii. Spectatorii de pe Facebook au atras atenția că proprietarul ar fi trebuit să plătească pentru recuperarea autoturismului său, fiindcă ar fi staționat pe plajă doar ca să evite taxa de parcare.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, iar oficialii au rămas la fața locului până când autoturismul a fost scos complet din apă și pus într-o poziție de siguranță.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: St Agnes Coastguard Search & Rescue Team


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide