Nemţii au readus printre noi prima limuzină din istoria Volkswagen [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 26 oct. 2016 Știri auto

Lansat la începutul acestui an, exclusiv pentru piaţa chineză, Volkswagen Phideon este acum disponibil pentru comanda, cu preturi variind ]ntre 349,000-659,000 de yuani (51,536 – 97,313 de dolari), scrie Carscoops.com.

Pozitionat chiar deasupra lui Passat şi rivalizând cu Audi A6L, cu care imparte platforma MLB 2, BMW Seria 5 Li, Mercedes-Benz E-Class L şi Volvo S90L, chinezul Phideon este considerat succesorul direct al lui Phaeton. 

Phideon va fu lansat cu doar două motoare; unul de 2.0 litri TSI, care produce 224 de CP şi un cuplu de 350 Nm, şi un motor de 3.0 litri TSI V6, evaluat la 299 de CP şi un cuplu de 440 Nm. Ambele unităţi sunt cuplate la o cutie de viteze DCT cu 7 trepte.

În funcţie de versiunea de echipare, echipamentele includ un sistem performant de climatiare, un sistem avansat de infotainment, tapiţerie din piele Nappa, măsuţele şi un frigider de 11 litri poziţionat între scaunele din spate.

Cel puţin pentru moment, Volkswagen nu are planuri să-l scoată modelul Phideon în afara pieţei din China, aşa că iubitorii europeni ai marcii vor trebui să se mulţumească doar cu pozele.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide