Nemții au construit singurul BMW care poate rivaliza cu Mercedes-Maybach

Autor: Promotor 20 apr. 2021 Știri auto

BMW a construit un Seria7 ca rival perfect pentru Mercedes-Maybach Clasa S. Noua versiune a limuzinei a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Shanghai.

GALERIE FOTO

Se numește BMW Seria 7 Shining Shadow Special Edition. Este, așa cum sugerează denumirea, o ediție specială. Doar 25 de astfefl de unități vor fi construite. Toate vor fi destinate exclusiv clienților chinezi.

Sub capota limuzinei funcționează un motor de 6.0 litri cu 12 cilindri, care dezvoltă 576 de cai putere. Sunt resurse suficiente pentru ca modelul să aibă performanțe de supercar veritabil. Accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde.

BMW Seria 7 Shining Shadow Special Edition este vopsit ca un Mercedes-Maybach

Rival perfect pentru Mercedes-Maybach, BMW Seria 7 Shining Shadow Special Edition vine cu o caroserie în două nuanțe. Modelul prezentat la Shanghai are partea inferioară a portierelor, pragurile și barele într-o nuanță de vișiniu. Tot ce se găsește deasupra liniei mediene, inclusiv părțile superioare ale portierelor, capota și capacul portbagajului, dar și acoperișul sunt argintii. La baza montantului spate apare inscripția “V12”.

Această abordare este una adoptată de Mercedes și în cazul noii limuzine electrice, dezvăluite săptămâna trecută, EQS.

Cei de la BMW susțin că durează între șase și șapte zile pentru a vopsi astfel noul Seria 7 Shining Shadow Special Edition.

Modelul a primit și jante din aliaj de 20 de inci.

În cabina limuzinei, atmosfera de lux este sporită de scaunele îmbrăcate în piele Merino, care prezintă cusături de tip diamant, și de finisajele din lemn de culoare neagră.

Locurile individuale din spate prezintă reglaje electrice, încălzire, ventilație și funcții de masaj. Pasagerii de acolo beneficiază de prezența unor măsuțe pliabile, a unor ecrane de 10,25 inci, montate în tetierele scaunelor din față și propriul lor sistem multimedia.

BMW Seria 7 Shining Shadow Special Edition are un preț de pornire de 2,6 milioane de yuani, echivalentul a aproximativ 331.800 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide