Nici nu s-a lansat bine că noul Ford Puma este rechemat în service

Autor: ProMotor 20 feb. 2020 Știri auto

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului și Ford România au anunțat o campanie de rechemare în service pentru modelul produs la Craiova Ford Puma.

Rechemarea afectează un număr de 326 de automobile, iar motivul ar fi o problemă la airbag-ul șoferului.

„Ford România monitorizează permanent procesele de producție. O serie de vehicule Puma au fost construite cu arcuri de reținere a airbag-ului șofer care pot fi în afara specificațiilor de fabricație Ford Motor Company. Un arc de reținere a airbag-ului șoferului în afara specificațiilor poate să nu fixeze bine pe volan modulul airbeg-ului șofer. În eventualitatea declanșării acestuia poate fi posibil ca aribag-ul să fie eliberat din volan în compartimentul pasagerilor. Pentru a preveni această problemă, trebuie montat un nou arc de reținere a airbeg-ului”,  se arată în comunicatul oficial.

Pentru remediere vor fi trimise scrisori în legătură cu această campanie tuturor utilizatorilor de autoturisme afectate pentru a se prezenta la cel mai apropiat Reparator autorizat Ford.

Durata intervenției este de aproximativ 30 de minute.

Pe 8 octombrie 2019 au ieșit de pe linia de producție primele Ford Puma produse la Craiova.  Ford Puma este cel de-al doilea automobil pe care americanii îl produc la Craiova.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide