Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Elvis Presley să promoveze această mașină – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 iul. 2020 Știri auto

Noul pickup Fiat Strada promite să fie un mare succes în Brazilia, producătorul auto acumulând deja 6.000 de unități vândute în primele 10 zile de când vehiculul a fost pus pe piață.

Dornic să convingă și mai mulți clienți, producătorul auto a lansat o campanie publicitară în care personajul principal este Elvis Presley.

Filmul, intitulat „The Legend”, a debutat săptămâna trecută. În videoclip vedem un tânăr care îl interpretează pe Elvis Presley în timp ce conduce un Fiat Strada prin diverse scenarii.

Elvis sare rapid de pe scenă pe scaunul șoferului și începe să conducă prin mai multe studiouri demonstrând calitățile pickup-ului. De asemenea, el se luptă la un moment dat cu niște samurai, traversează un deșert și a ajunge apoi la evenimentul de lansare Fiat Strada.

Fiat Strada și Elvis Presley nu au nimic în comun

Din păcate, în realitate, „Regele Rock-n-Roll-ului” nu are nimic în comun cu un pick-up sau cu marca Fiat. Fiat Strada este o autoutilitare care i s-ar potrivi mai bine lui Chuck Norris. 

Desigur, Elvis Presley a murit în 1977, dar cum au reuști să îl „aducă” înapoi? Ei bine, pentru a reproduce în mod fidel scenele, aspectul și caracteristicile lui Elvis, echipa de producție s-a bazat pe tehnologie și participarea unuia dintre cele mai bune dubluri ale superstarului.

Aceasta este Dean Z, din Missouri, SUA, care a câștigat o competiție globală promovată de familia Presley în 2013. Echipa a înlocuit apoi chipul lui Dean Z folosind scene reale din aparițiile lui Elvis Presley în spectacole și filme.

VIDEO

Ce mașini a avut Elvis Presley

În afară de renumita sa colecție Cadillac, Elvis avea o gamă extinsă de alte automobile, atât de multe încât se putea face un muzeu auto în Graceland pentru a le adăposti pe toate!

-Cadillac Fleetwood 60 (1955)

-Ferrari Dino 308 GT 4 (1975)

-Cadillac Eldorado (1956)

-Rolls-Royce Phantom V Touring Limousine (1963)

-Stutz Blackhawk (1973)

-BMW 507 (1957)

-Mercedes-Benz 600 (1970)

-Detomassa Pantera (1971)

-Messerschmitt personalizat (1956)

-Volkswagen Beatle (1958)

-Rolls-Royce Silver Cloud (1961)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide