Nissan Leaf primește modificări minore cu ocazia aniversării de 10 ani – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 16 dec. 2019 Știri auto

Cu ocazia celei de-a zecea aniversări, Nissan actualizează Leaf, oferindu-i noi sisteme de asistență, noi opțiuni de conectivitate precum și culori noi pentru caroserie.

Lansarea va avea loc în Japonia, în luna februarie a anului viitor. Leaf  vine cu îmbunătățiri la sistemul ProPilot, la sistemul de control al vitezei, dar și cu opțiunea Canto, sistemul de avertizare sonor ce ajută la creșterea nivelului de conștientizare al pietonilor și al altor persoane aflate în în trafic.

Pentru 2020 Leaf vine cu un display al sistem de infotainment de 9 inci, care oferă o interfață mai ușor de utilizat. Mai mult, clienții pot alege dintre două culori noi pentru interior, denumite Vivid Blue și Stealth Grey, iar toate vor primi pe acoperiș o antenă sub formă de aripioară de rechin.

Prețul pentru baza Leaf pe piața sa internă (Japonia) începe de la 30.409 dolari), în timp ce versiunea Autech poate fi de la 37.428 dolari.

GALERIE FOTO

În România actualul Nissan Leaf are un preț de aproximativ 28.600 de euro – preţ vehicul prin Rabla şi Rabla Plus, iar anonomia oferită este de 400 de km pentru o singură încărcare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide