Nissan Skyline GT-R

Autor: Andrei Nan 26 sept. 2007 Știri auto
Nissan Skyline GT-R

UPDATE 2:
Nissan a lansat on-line site-ul oficial de prezentare al noului GT-R, care se anunţă vedeta Salonului Auto de la Tokyo. Pentru pasionaţi, este disponibil întregul istoric al acestui indicativ, care a ajuns dintr-o berlină banală un adevărat hypercar cu pretenţii.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

UPDATE 1:
Din 20 septembrie, dealerii Nissan din Japonia au anunţat că maşina poate fi comandată, regula fiind simplă – te-ai înscris pe listă, o cumperi, neexistând posibilitatea de a anula comanda. Nici nu credem că va exista vreun astfel de caz, noul Skyline anunţându-se un concurent redutabil pentru nume cum ar fi Porsche 911 Turbo sau Aston Martin V8. Primele livrări sunt programate pentru începutul lui decembrie, foarte convenabil pentru luna cadourilor în Japonia.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pasionaţii de maşini japoneze au "aruncat" pe forumul carspyshots.net ultimele informaţii despre viitorul Nissan Skyline GT-R, care, culmea, au apărut în premieră într-o revistă japoneză, nu pe un site, după cum ne-am fi aşteptat.

Faţă de pozele cu un Skyline camuflat, surprinse pe circuitul de la Nurburgring, modelul din revista japoneză arată mult mai fioros, iar articolul aduce câteva informaţii: GT-R-ul de bază va beneficia de 480 CP, dintr-un twin-turbo V6, urmând a costa în jur de 57.000 USD, în timp ce varianta cea mai puternică va plusa cu 50 CP şi o echipare racing, preţul pornind de la 94.000 USD. Tracţiunea va fi integrală permanentă, iar cutia de viteze va avea şase trepte, putându-se alege între una manuală sau una secvenţială, cu padele pe volan.

Tehnică şi preţuri exclusiviste, penrtu un adevărat competitor al lui Porsche 911 Turbo – păcat că în Europa nu are parte de aprecierile pe care le merită.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide