Noi imagini cu secțiunea de autostradă care leagă România de Ungaria – VIDEO

Autor: Marius Vișan 22 mai 2020 Știri auto

Lucrările pe secțiunea 3C3 Biharia-Borș a autostrăzii A3 au avansat cu 3 procente de la ultima raportare, din data de 7 mai. Astfel, stadiul fizic al lucrărilor la zi a ajuns la 87%.

Secțiunea, cu o lungime de 5,35 km, va face legătura cu autostrada M4 și, mai departe, cu întreaga rețea de drumuri de mare viteză din Europa Centrală și de Vest.

Din imaginile filmate cu drona se vede cum se lucrează pe șantier dar şi cum arată porțiunile deja terminate. Tronsonul are ca termen de finalizare în trimestrul al treilea al acestul an, însă ar putea fi predat mult mai devreme, chiar înainte de lotul din Ungaria, care este programat să fie inaugurat pe 30 iulie.

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Prefecturii Bihor, împreună cu o înregistrare video de pe șantier.

VIDEO

Despre contractul pentru secțiunea 3C3

 

Valoarea contractului pentru secțiunea 3C3 este de 134,22 milioane lei (fără TVA) și lucrările sunt executate de asocierea Trameco S.A – Vahostav SK a.s. – Drumuri Bihor S.A – Drum Asfalt S.R.L – East Water Drillings S.R.L.

Obiectivul general al proiectului vizează crearea unei rețele moderne de transport rutier, în vederea dezvoltării regionale a zonei, îmbunătățirea fluxului de trafic, reducerea timpului de călătorie, reducerea poluării și reducerea numărului de accidente rutiere din regiune.

În acest fel, proiectul contribuie la promovarea unui sistem de transport durabil în România, care va facilita transportul sigur, rapid și eficient al persoanelor și mărfurilor la standarde europene.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide