Noi imagini din dronă de pe Loturile 1 și 2 ale șantierelor Autostrăzii de Centură București (A0)

Autor: Cristian Gubandru 06 mart. 2022 Știri auto

Imagini de pe Lotul 1 al șantierului Autostrăzii de Centura a Municipiului București (A0), dintre Glina şi Vidra (17 km) și Lotul 2 dintre Bragadiru și Vidra (16 km).

Pe Lotul 1 sunt lucrări pentru pasajele de la intersecţiile cu DN 4 Bucureşti – Olteniţa şi A 2 – Autostrada Soarelui. Sunt prevăzute 14 lucrări, poduri şi pasaje iar termenul de finalizare este iunie 2023.

Lucrări în derulare Lotul 1 (A0):

  • Poduri și pasaje: execuție piloți forați, spargere capete piloți, armare și betonare radiere, armare și betonare elevații, armare și betonare rigle și cuzineți, montare tablier metalic la pasajul principal peste A2;
  • Relocări utilități: telecomunicații, gaze naturale, electrice de medie și înaltă tensiune, apă și canalizare;
  • Terasamente, umpluturi, săpături în debleu, consolidări;
  • Aprovizionare cu agregate de carieră, agregate de balastieră, material de umplutură, oțel beton, lianți hidraulici, ciment.

Lucrări în derulare pe Lotul 2 al șantierului Autostrăzii de Centură a Municipiului București (A0):

  • Terasamente, umpluturi, consolidări;
  • Poduri și pasaje: spargere capete piloți, armare și betonare radiere, armare și betonare elevații, armare și betonare rigle și cuzineți, montare grinzi prefabricate;
  • Relocări utilități: înaltă tensiune;
  • Lucrări la Centrul de Întreținere și Coordonare și Parcări de Scurtă Durată;
  • Aprovizionare cu agregate de carieră, agregate de balastieră, material de umplutură, oțel beton, lianți hidraulici, ciment.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractele având ca obiect “Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București, inclusiv îmbunătățirea unor intersecții de pe DN CB, Sector I cuprins între A1 (km 55+520 – DN 1 km 71+490 / 0+000) – A2 (km 23+600)” și “Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București, inclusiv îmbunătățirea unor intersecții de pe DN CB, Sector II cuprins între A2 (km 23+600) și A1 (km 55+520)”, cu Asocierea GRAFIC TENDS- SVL PROEC.

Sursa: Facebook / CNAIR

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CNAIR


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide