Noi informaţii şi poze cu Duster 2018. Ce se întâmplă cu versiunea cu 7 locuri – FOTO

Autor: Marius Vișan 21 iul. 2017 Știri auto

Primele imagini cu noul Duster sugerează modificări minore ale SUV-ului de buget al Dacia, şi, poate cea mai proastă veste, este că nu va exista versiunea cu 7 locuri. 

„Când vrei să transformi o maşină care cu cinci locuri într-una de şapte locuri, nu există o soluţie viabilă – astfel maşina nu va mai fi compactă iar capacităţile de 4×4 ale maşinii se vor pierde. Ştiu că există o mulţime de zvonuri în jurul unui Duster cu şapte locuri, dar acesta nu se află în plan. Puteţi uita de asta”, a declarat Francois Mariotte, director comercial al Dacia.

Dacia Duster 2018 va fi un model complet nou (în teorie), care va înlocui actualul Duster facelift. Acesta va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt 2017, în septembrie. 

Versiunea curentă este una dintre cele mai ieftine maşini noi de vânzare în Marea Britanie, iar noul model Duster urmează să apară în showroom-uri până la sfârşitul verii lui 2018.

Aceste prime poze spion arată că francezii de la Renault sunt dornici să păstreze lucrurile ascunse sub folie în ceea ce priveşte designul, dar forma generală a viitoarei generaţii Duster se apropie mult de cea a modelului actual. Sub folia camuflaj se observă o grilă foarte asemănătoare cu cee ce am fost obişnuiţi să vedem în prezent. 

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide