Noi restricții de trafic, de vineri până duminică, pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2020

Autor: ProMotor 29 nov. 2019 Știri auto
Noi restricții de trafic, de vineri până duminică, pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2020

Noi restricții de trafic vor fi instituite în Capitală în acest weekend, pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2020. Bucureştiul este gazda evenimentului, astfel că de vineri până duminică traficul rutier va fi restricţionat pe mai multe artere din zona centrală a orașului.

Astfel, vineri, 29 noiembrie, pe banda I de circulaţie de pe Calea Victoria, segmentul cuprins între Str. George Enescu până la Str. Ştirbei Vodă se va circula cu restricţii. La fel duminică, în data de 1 decembrie, pe banda I de circulaţie de pe Calea Victoria, segmentul cuprins între Str. General H.M. Berthelot până la Str. Ştirbei Vodă. De asemenea, tot în 1 decembrie vor fi restricţii pe banda I de circulaţie de pe Calea Dorobanţi, segmentul cuprins între Bd. Dacia şi Piaţa Lahovari, în faţa hotelului Sheraton.

În zilele de 29 noiembrie şi 30 noiembrie, vor fi rezervate locuri pentru autoturisme în parcarea publică de la Romexpo.

Organizatorii solicită şoferilor să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Aceste restricții de trafic se suprapun peste cele instituite cu prilejul paradei de 1 decembrie, care vor afecta, de asemenea, circulația în zona de nord a  Bucureștiului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide