Noi schimbări în gama Tesla. Va apărea versiunea cu autonomie record

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Elon Musk a anunţat săptămâna aceasta că datorită îmbunătăţirilor constante aduse tehnologiei acumulatorilor, nu va mai dura mult până când Tesla va lansa o nouă versiune cu autonomie de 400 de mile (aproximativ 644 de km) cu o singură încărcare.

Tesla a fost în mod consecvent lider când vine vorba de autoturisme electrice. Elon Musk a subliniat diferenţa pe care o au maşinile Tesla faţă de concurenţă, în domeniul eficienţei energetice.

Musk a subliniat şi faptul că nici un alt producător de automobile nu a bătut gama Tesla încă din 2012.

CEO-ul a felicitat echipa Tesla pentru performanţa şi a adăugat că acestea va continua să se îmbunătăţească. În prezent, modelul Tesla cu cea mai mare autonomie atinge 370 de mile, aproximativ 595 de km. Există zvonuri care spun că modelul va apărea pe piaţă la sfârşitul acestui an.

Sursă: electrek.co

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide