Noile ediţii speciale Toyota Corolla GR SPORT şi Corolla TREK vor fi lansate la Salonul Auto de la Geneva – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 27 feb. 2019 Știri auto

Două variante Toyota Corolla îşi vor face debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva din 2019 – Corolla GR SPORT şi Corolla TREK.

TOYOTA COROLLA GR SPORT – Cel de-al doilea model care se alătură gamei europene Toyota GR SPORT

Dupa lansarea cu succes a noului Corolla la începutul acestui an – laudat pentru aspectul dinamic şi capabilităţile de conducere – Toyota prezintă Corolla GR SPORT, o variantă mai sportivă care transmite o parte din pasiunea TOYOTA GAZOO Racing. După introducerea modelului Yaris GR SPORT la show-ul de anul trecut de la Paris, Corolla GR SPORT este al doilea model care se alătură gamei europeane GR SPORT.

Disponibil pe ambele modele Hatchback & Touring Sports şi cu o gamă de motoare hibride de 1,8 sau 2,0 litri, noua clasă GR SPORT preia din spiritul GAZOO Racing. Modelil prezintă elemente de stil unice, inclusiv o nouă grila frontală cu finisaj cromat închis şi roţi din aliaj de 18 inci, noi lămpi de ceaţă spate, faruri LED şi o culoare gri bi-ton.

La bord, GR SPORT este echipat cu scaune sport cu ţesătură neagră cu suporturi din piele, care pot fi opţional îmbunătăţite până la tapiţerie din piele. În plus, are cusături negre şi roşii pe panoul de bord, pe volan şi pe schimbătorul de viteze.

Corolla GR SPORT va fi în vânzare începând cu ianuarie 2020.

TOYOTA COROLLA TREK – Proiectat pentru un stil de viaţă activ şi activităţi în aer liber

Ediţia Corolla TREK, disponibilă numai pe modelele Touring Sports cu o gamă motoare de 1.8 sau 2.0 litri cu propulsie hibridă, reflectă popularitatea crescândă a vehiculelor de tip crossover, cu aspect robust.

Conceput pentru a atrage oameni care se bucură de un stil de viaţă activ şi de activităţi în aer liber, Corolla TREK a declanşat o colaborare între Toyota şi Trek Bicycle. Acest parteneriat reuneşte două mărci care au valori similare pentru a oferi soluţii complementare de mobilitate.

Înfiinţat în 1976, Trek Bicycle este una dintre cele mai populare branduri de biciclete din lume care vând în prezent aproximativ 1,5 milioane de biciclete pe an, la nivel global. Pe lângă fabricarea echipamentului de înaltă performanţă pentru ciclism, Trek foloseşte bicicleta pentru a încuraja oamenii să trăiască viaţă mai sănătoasă şi mai activă.

Acţionând în parteneriat, Toyota a semnat un acord cu Trek, oferind Corolla TREK ca vehicule de sprijin pentru echipele Trek-Segafredo World Men’s and Women’s Team din cadrul Trek-Segafredo World Tour, în cadrul evenimentelor europene de curse cu bicicleta.

La bord, Corolla TREK este echipată cu un ecran infotainment TFT de 7 inci, scaune din material textil în două tonuri şi elemente decorative cu aspect de lemn.

Corolla TREK va fi comercializat începând din august 2019.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide