Noile Volvo S90 și Volvo V90 facelift. Echipa câștigătoare nu se schimbă!

Autor: Elena Luchian acum 3 luni Știri

Noile Volvo S90, Volvo V90 și Volvo V90 Cross Country au primit un facelift. Constructorul suedez știe că echipa câștigătoare nu se schimbă, așa că modificările de design sunt aproape imposibil de identificat. Dar facelift-ul aduce versiuni cu sistem micro-hibrid de 48 de volți.

Galerie foto

Astfel, Volvo oferă versiuni cu sistem micro-hibride pentru întreaga sa gamă, făcând un pas mare pe drumul electrificării. Suedezii au anunțat în 2016 că obiectivul lor este să vândă un milion de mașini electrificate până în 2025. Sistemul micro-hibrid garantează o reducere a consumului de combustibil și a emisiilor cu până la 15%.

Designerii de la Volvo au operat modificări foarte discrete asupra proiectoarelor de ceață, iar bara din față a fost ușor schimbată.

Volvo V90 și V90 Cross Country au primit o nouă semnătură luminoasă spate și semnalizatoare secvențiale. Nordicii aduc în gamă și culori exterioare și jante noi pentru a le oferi clienților mai multe posibilități de personalizare.

La bord, sistemul audio Bowers and Wilkins a fost modernizat, primind și o funcție de anulare a zgomotului.

Clienții pot comanda și funcția Advanced Air Cleaner cu senzor de particule de praf, disponibil inițial doar pentru piața din China. Acesta permite monitorizarea calității aerului și curățarea acestuia în doar câteva minute. Funcția este disponibilă nu numai la modelele S90, V90 și V90 Cross Country, ci și în gama S60.

Porturile USB-C înlocuiesc prizele de 12 volți din spate și este disponibilă la bord încărcarea prin inducție a telefoanelor mobile.

 


Sursa foto: Volvo


Comentarii
Inchide