Noua Honda Civic – Design domesticit, tehnologie modernă

Autor: Promotor 29 apr. 2021 Știri auto

Noua Honda Civic nu mai seamănă deloc cu modelul ultra-îndrăzneț cu care niponii și-au obișnuit fanii. Constructorul a ales o abordare mai sobră și mai elegantă pentru cea de-a 11-a generație a modelului.

GALERIE FOTO

Honda Civic este unul dintre cele mai populare sedanuri pe piața americană. Japonezii mizează pe această reputați și cu noua generație. Aceștia propun un design mai sobru și o abordare mai elegantă.

Montanții față au migrat cu 5 centimetri către spate, iar capota pare acum mai lungă și mai robustă. Mașina a crescut în toate direcțiile. Ampatamentul este cu 3,5 centimetri mai lung, iar ecartamentul spate a crescut cu 1,3 centimetri. Toate acestea se traduc prin mai mult spațiu în cabină.

Trei nuanțe exterioare noi își fac apariția în gamă. Este vorba despre Gri Meteorite Metallic, Gri Sonic Pearl și Albastru Morning Mist Metallic.

Cel aflt la volan primește un instrumentar digital de 10,2 inci și poate controla funcțiile mașinii prin intermediul unui ecran tactil de 7 inci, inclus în echiparea standard, sau a unuia de 9 inci, oferit contra cost. rămân pe poziție butoanele fizice pentru controlul climatizării. Clienții pot comanda în premieră un sistem audio Bose cu 12 difuzoare.

Noua Honda Civic – gama de motorizare

Pentru început, în Statele Unite, modelul este disponibil cu două motorizări. Este vorba despre o unitate aspirate de 2.0 litri cu 158 de cai putere și una turbo de 1,5 litri cu 180 de cai putere. Ambele sunt cuplate la o transmisie automată CVT revizuită.

Japonezii au pregătit o construcție mai ușoară și un șasiu mai rigid și au făcut un pas înainte în domeniul siguranței. Pachetul Honda Sensing este inclus în echiparea standard.

Disponibilă în versiune Sport și Touring, noua Honda Civic va putea fi comandată începând din această vară de clienții americani. Europenii mai au de așteptat până când constructorul nipon va prezenta versiunea dedicată lor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide