Noua Mazda CX-5, o maşină care îţi răvăşeşte simţurile [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 16 nov. 2016 Știri auto

La Salonul Auto de la Los Angeles, Mazda a dezvaluit noul SUV CX-5. Acesta vine cu un design actualizat şi o selecţie a noilor tehnologii.

Cele mai evidente diferenţe între noul model şi cel precedent este stilul exterior puternic actualizat. Acesta îşi trage inspiraţia de la fratele mai mic CX-3 şi cel mare CX-9, cei de la Mazda spunând că au dorit să creeze un vehicul care sa se potriveasca expresiei „duritate rafinată”.

Ca atare, partea din faţă a corpului noului CX-5 este acum cu 10 mm mai lată, pentru a da maşinii o poziţie mai bună pe şosea. In plus, stâlpii au fost împinşi înapoi cu aproximativ 35 de mm şi a fost introdusă o nouă grilă. Alte actualizări mai includ faruri şi stopuri mai subţiri ceea ce îi conferă un aspect general mai sportiv.

GALERIE FOTO

Interiorul noului CX-5 a fost, de asemenea, reîmprospătat cu un volan cu trei spiţe, buton de pornire şi un ecran de 4,6 inch în tabloul de bord. Există, de asemenea, un ecran de 7 inch aflat în partea de sus a tabloului de bord, similar cu majoritatea modelelor actuale Mercedes-Benz. Noua Mazda vine cu un sistem de sunet Bose premium, plus sisteme de conectivitate care funcţionează împreună cu smartphone-ul.

În timp ce motoarele vor fi diferite în funcţie de pieţe, Mazda spune ca noul CX-5 va primi motorul SKYACTIV-D diesel de 2,2 litri, plus opţiuni pe benzină SKYACTIV-G 2.0 şi SKYACTIV 2.5. Toate aceste motoare pot fi cuplate fie la o transmisie automată cu şase trepte fie manuală cu şase trepte. În varianta standard, noile Mazda vor fi dotate cu tracţiune faţă, dar sistemul de tractiune integrală este, se asemenea, disponibil.

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide