Noua Mazda3 Sedan 2013, primele imagini!

Autor: Adrian Mihălţianu 05 iul. 2013 Știri auto

Deşi maşina în sine a fost văzută de ProMotor, astfel încât vom putea reveni cu detalii suplimentare în cursul acestei luni (când expiră embargoul Mazda), deocamdată prezentăm primele imagini „scăpate” pe internet cu Mazda3 Sedan, o versiune interesantă pentru piaţa din România, prin prisma apetitului românilor pentru berline în trei volume.

Sedanul arată parcă mai elegant decât hatchback-ul

La prima vedere, vorbim despre o preluare a elementelor de design care fac noua Mazda6 atât de reuşită, astfel încât era greu pentru proiectanţii compactei japoneze să greşească ceva. Parcă mai bine echilibrată decât noua Mazda3 hatchback, berlina în trei volume beneficiază vizual de pe urma portbagajului bine dimensionat, liniile rămânând elegante şi foarte dinamice.

Un spate cât se poate de japonez!

Noua Mazda3 este diponibilă în 5 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution şi Revolution TOP. Versiunea Challenge are potenţialul necesar să devină preferata publicului, beneficiind de un pachet complex de dotări.

Noua Mazda3 poate fi comandată cu unul dintre cele trei motoare SKYACTIV disponibile pe benzină sau motorină în patru trepte de putere: benzină G100 de 1,5l, G120 şi G165 de 2l  respectiv diesel bi-turbo CD150 de 2,2l. Acestea pot fi cuplate în funcţie de preferinţe şi disponibilitate la cutia SKYACTIV-AT, automată, sau SKYACTIV-MT, manuală, cu 6 rapoarte.

Preţul pentru noul Mazda3 pleacă de la 14.990 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide