Noua Serie 5 de la BMW vine cu bunătăţi M Performance [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 25 nov. 2016 Știri auto

BMW a dezvăluit detalii despre accesoriile M Performance ce vor dota noua Serie 5 de la BMW, înainte de lansarea oflicală a modelului programată pentru februarie 2017. Pe lângă look-ul mai agresiv, noua generaţie primeşte şi mai mulţi cai putere sub capota versiunilor 530d şi 540i.

Pentru a condimenta lucrurile, la exterior, BMW a pictat grila în formă de rinichi în negru, şi a aplicat un finisaj din fibra de carbon pe capacele oglinzilor laterale. Inscripţia M precum şi benzile specificie sunt de asemenea disponibile, iar pe lângă acestea noutăţile constau şi în jante de 20 inch, din aliaj uşor, cu două opţiuni de culoare. Ele vin dotate cu anvelope 245/35 R20 pe faţă şi 275/30 R20 pe spate.

Pentru 540i şi 540i xDrive, constructorul ofera kit-ul BMW M Performance Power and Sound, care creşte puterea motorului pe benzină cu 34 de CP ducând totalul la 360 CP şi un cuplu maxim de 500 Nm. Cei de la BMW spun că rezultatul se traduce într-o acceleraţie mai bună, capacitatea de sprint şi putere de tracţiune, fără a afecta emisiile şi economia de combustibil.

Pentru 530d şi 530d modelele xDrive cu motor diesel, kit-ul Power Performance BMW M va oferi un plus de 27 CP şi 30 Nm pentru un total de 292 CP si 650 Nm. Şi în acest caz, economia de combustibil şi emisiile rămân aceleaşi ca şi la modelele de stoc.

Sursă: Motor1.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide