Noua Toyota C-HR GR Sport a aterizat în Europa

Autor: Elena Luchian 09 nov. 2020 Știri auto

Noua Toyota C-HR GR Sport a aterizat în Europa. Constructorul nipon lansează modelul cu o serie de modificări care îi asigură un look și un comportament mai dinamice.

GALERIE FOTO

Toyota trimite noua C-HR GR Sport în Europa. Modelul primește un logo cu background negru, iar blocurile optice frontale prezintă elemente interioare închise la culoare. Tot negre sunt și grila radiatorului și ramele farurilor de ceață. Au căpătat aceeași nuanță elementele decorative care erau până acum cromate, iar pe hayon logo-ul GR.

Din profil ies în evidență accentele Piano Black care se regăsesc pe portiere, dar și jantele noi cu design special de 19 inci, îmbrăcate în anvelope Continental Premium Contact. În partea posterioară apar un scut negru și logo-ul GR Sport.

Se regăsesc la bord accesorii în Cool Silver. Viitorul posesor de SUV mic sportiv va putea bifa fie o tapițerie din material textil, fie una din Alcantara, care prezintă cusături contrastante de culoare roșie. Logo-ul Gazoo Racing, amplasat pe spătarele scaunelor, dar și pe butonul de pornire și oprire a motorului confirmă că este vorba despre o versiune specială.

Noua versiune vine cu o suspensie mai rigidă și un sistem de direcție îmbunătățit.

Mașina este pusă în mișcare de sisteme hibride care integrează fie motorul de 1,8 litri, pentru un total de 122 de cai putere, fie propulsorul de 2.0 litri cu 182 de cai putere.

Noua Toyota C-HR GR Sport vine cu o echipare de bază generoasă

Echiparea de bază include faruri cu tehnologie LED, geamuri fumurii în spate, acces fără cheie și oglinzi electrice. C-HR GR Sport vine și cu pachetul Toyota Safety Sense, care cuprinde Pre-Collision System, Emergency Steering Assist, Intersection Turn Assistant și Lane Trace Assist.

Mașina va ajunge în showroom-urile europene în luna ianuarie a anului viitor. 120.000 de unități Toyota C-HR s-au vândut deja în Europa de când modelul a ajuns aici, în 2016.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide