Noua Toyota Supra are 340 de CP şi ajunge la 100 de km/h în 4,3 secunde – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Dupa o lungă campanie de teasing, Toyota a lansat noua generaţie Supra în cadrul Salonului Auto din Detroit 2019. Au exista mai multe imagini „scăpate” pe internet aşa că noua Supra o să vi se pară destul de familiară. La exterior se remarcă trăsături asemănătoare cu ale lui BMW Z4 Roadster, asta pentru ca ambele maşini au fost dezvoltate in comun.

Cele două maşini au platformă şi motoare comune. Toyota spune că stilul aparţine limbajului de design „Condensed Extreme”. Este disponibilă cu jante de 19 inch, ca standard, farurile sunt puternic stilizate, în timp ce grilă şi capota sunt perforate cu numeroase orificii de răcire pentru a alimenta cu aer motorul, frânele şi radiatoarele. 

Deocamdată doar un singur motor este confirmat oficial: un motor turbo pe benzină de 3,0 litri, cu şase cilindri care produce 340 CP şi un cuplu de 500 nm pentru GR Supra. Motorizarea este înprumutată de la versiunea M40i a lui BMW Z4. 

Puterea este transmisă roţilor din spate printr-o transmisie automată cu opt trepte. Nu există nici o versiune manuală. Toyota susţine că GR Supra va ajunge de la 0 – 100 de km/h în 4,3 secunde. 

 Comentarii
Inchide