Noul Audi Q3 Sportback poate fi comandat în România. Prețul lui este de 37.875 euro cu TVA – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 13 nov. 2019 Știri auto

Intră în galeria foto

Audi își completează gama de modele cu un SUV compact, cu forme de coupé. În noiembrie noul Audi Q3 Sportback a ajuns și pe piața din România, iar prețurile pornesc de la 37.875 euro cu TVA.

Dotări interioare

Echiparea de bază a noului Q3 Sportback include un panou digital de instrumente cu ecran tactil integrat cu diagonală de 10,25 inchi. O altă noutate constă în prezența serviciului Amazon Alexa pe bază de cloud, care oferă streaming de muzică și audio book-uri, plus acces la peste 80.000 de skill-uri Alexa. Navigația Google Earth și radioul hibrid – care comută automat între FM, DAB și streaming on-line, în funcție de condițiile de recepție curente – completează pachetul Audi connect plus de navigație și infotainment.

Motorizări

Noul SUV este disponibil între variante de motorizare: două cu motoare pe benzină și una cu motor diesel.

Varianta pe benzină Q3 Sportback 45 TFSI quattro are în dotare cel mai puternic motor pentru acest model, respectiv un 2,0 TFSI de 169 kW (230 CP) cu S tronic.

Varianta 1,5 TFSi din dotarea Q3 Sportback 35 TFSI asigură un consum mixt de combustibil de 5,7 – 6,0 l/100 km,  și generează o putere de 110 kW (150 CP).

Versiunea 2,0 TDI din dotarea Q3 Sportback 35 TDI cu S tronic are un motor care generează o putere de 110 kW (150 CP).

Sisteme de asistență

Audi Q3 Sportback vine cu mai multe sisteme de siguranță. Între acestea se numără asistentul pentru menținerea benzii, Audi pre sense front care avertizează șoferul vizual, sonor și tactil în cazul unui risc iminent de coliziune în partea din față, Park Assist care direcționează automat automobilul pe locurile de parcare și de pe locurile de parcare și Cross traffic assist rear, prin care șoferul este avertizat în cazul în care se apropie vehicul care poate prezenta un risc.

Intră în galeria foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide