Noul Audi RS4 Avant – putere de RS şi utilitate de break, combinaţia perfectă

Autor: Marius Vișan 12 sept. 2017 Știri auto

A patra generaţie a lui Audi RS4 Avant a fost „dezvelită” de către şeful Audi Sport, Stephan Winkelmann, la Salonul de la Frankfurt.

RS4 Avant urmează să fie livrat în Marea Britanie începând cu al doilea trimestru al lui 2018, noul model se bazează pe evoluţiile aduse la RS5 Coupe prezentat la începutul acestui an. Aceste evoluţii se referă, printre altele, şi la motorul pe benzină V6 de 2.9 litri turbo, dezvoltat într-un joint venture dintre Audi şi Porsche.

Cu 444 de CP, 600 Nm şi tracţiune integrală quattro şi cutie de viteze automată cu opt rapoarte, noul Audi poate parcurge de la 0-100 în 4.1 secunde. Viteza maximă a fost limitată la 250 km/h. Cu RS Dynamic Package, viteza maximă ajunge la 280 km/h. 

De asemenea, acesta vine cu 95 de CP şi 100 de Nm mai mult decât cel livrat de turbocompresorul V6 de 3.0 litri utilizat de precedentul S4 Avant.

Cu o greutate proprie de 1790kg, aceasta oferă modelului RS4 Avant un raport putere-greutate de 250 de CP pe tonă.

 

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide