Noul Bentley Bentayga Speed are 635 CP şi atinge o viteză maximă de 306 km / h – VIDEO – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Bentley a publicat mai multe detalii despre noul Bentayga Speed. Acesta este prezentat ca cel mai rapid SUV din lume.

Bentley Bentayga Speed​​ dispune de o versiune îmbunătăţită a renumitului motor W12 de 6 litri care produce 635 CP, acesta atinge o viteză maximă de 306 km / h. Maşina ajunge de la 0-100 km / h în 3,9 secunde.

Desenat, proiectat şi realizat în Marea Britanie, Bentayga Speed ​​este cel mai puternic şi performant Bentayga de până acum. Acesta se bazează pe o tradiţie a modelelor de viteză care s-a născut cu Continental GT în 2007 şi împinge limitele performanţei pentru Bentayga, după ce anul trecut a întregistrat un record la Pikes Peak International Hill Climb.

Pentru a se potrivi cu nivelurile ridicate de performanţă, Bentayga Speed ​​oferă un aspect exterior distinctiv. Siglele „Speed” de pe latereale şi spoilerul pentru hayon sugerează că acest Bentley este mai sportiv. 

În interior, Bentayga Speed ​​introduce o temă de design destul de sobră. Piele neagră Alcantara şi accente în culoarea caroseriei, precum şi o noua cusătură de contrast. 

La fel ca în cazul tuturor modelelor Bentayga, tracţiune integrală dispune de blocare electronică a diferenţialului, iar transmisia automată este cu opt trepte Dynamics Drive. 

Clienţii pot personaliza Bentayga Speed ​​după propriile cerinţe, cu o gamă largă de opţiuni exclusive. Printre acestea se numără frânele de carbon ceramic, scaunele frontale reglabile în 22 de moduri cu funcţie de masaj, panourile din fibră de carbon şi iluminat ambiental în mai multe nuanţe. 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide