Noul BMW i Vision Dynamics. GALERIE FOTO cu cel de-al treilea model din gama i

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto

BMW tocmai a prezentat noul său vehicul electric în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Spre deosebire de ce anunţau zvonurile, nu este vorba despre i5. În schimb, acesta este un concept numit i Vision Dynamics şi este poziţionat ca un Gran Coupe între i3 şi i8.

Compania germană a confirmat că i Vision Dynamics va ajunge pe linia de producţie, dar nu a spus exact când se va întâmpla acest lucru.

Cei de la BMW nu au lansat încă specificatii tehnice detaliate despre i Vision Dynamics, dar au spus ca va putea accelera de la 0 la 100 km / h în mai puţin de patru secunde, atingand o viteza maxima de peste 200 km / h. 

Ca şi la conceptul X7 iPerformance, i Vision Dynamics are o grila mărită, dar având în vedere faptul că este electrică, grila faţă este pur şi simplu un element de styling şi nu serveşte la răcirea sistemului de propulsie.

Mai vedem aici un set de faruri cu LED-uri subţiri şi un spoiler frontal, lipsit de orice canale de răcire pentru frânele faţă.

Ca şi cele mai recente concepte, oglinzile tradiţionale au fost înlocuite cu un set de camere mici orientate spre spate, în timp ce roţile aerodinamice au fost de asemenea instalate pentru a maximiza eficianţa.

GALERIE FOTO

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide