Informații și GALERIE FOTO cu noul BMW Seria 2 Active Tourer

Autor: Marius Vișan 06 oct. 2021 Știri auto

A doua generaţie a lui BMW Seria 2 Active Tourer emană dinamică vizuală şi o prezenţă impunătoare. Interiorul său reproiectat combină o varietate de posibilităţi de utilizare cu geometria modernă şi un ecran central curbat BMW iDrive în stilul BMW iX. În plus, noul Seria 2 Active Tourer este lider în ceea ce priveşte sistemul de propulsie.

Patru variante de model cu tracţiune faţă şi puteri cuprinse între 100 kW/136 CP şi 160 kW/218 CP vor fi disponibile la lansare în februarie 2022.

Arhitectura automobilului său este concepută pentru a primi atât motoarele termice, cât şi sistemele de propulsie electrificate. Două modele plug-in hybrid vor fi adăugate în gama la câteva luni după lansare.

O abordare modernă a noului BMW Seria 2 Active Tourer

În partea frontală a maşinii, aceste calităţi sunt exprimate cel mai bine prin grila BMW, cu dimensiunile sale crescute, şi contururile subţiri ale farurilor. Noul BMW Seria 2 Active Tourer este disponibil standard cu faruri LED integrale. Farurile LED adaptive cu sistem matrix antiorbire se află pe lista de opţiuni.

Montanţii A, mult mai înclinaţi în comparaţie cu ai predecesorului, o grafică extinsă a geamurilor laterale, mânerele discrete ale uşilor, în stilul celor mai noi modele ale mărcii, şi montanţii C subţiri au rolul lor în silueta dinamică.

În funcţie de varianta de model, jantele de 16 sau 17 ţoli, din aliaj uşor, sunt disponibile standard. Opţional sunt disponibile jante din aliaj uşor de până la 19 ţoli. Noul BMW Seria 2 Active Tourer poate fi comandat şi în echipare Luxury Line sau cu un pachet M Sport ca alternative la specificaţia de bază.

Comparativ cu predecesorul său, noul BMW Seria 2 Active Tourer oferă ocupanţilor celor cinci locuri ale sale un confort vizibil mai bun pe distanţe lungi.

Intră în GALERIA FOTO

O serie de spaţii de depozitare şi scaunele spate multireglabile contribuie, de asemenea, la funcţionalitatea automobilului în utilizarea de zi cu zi. Cu spătarele spate în poziţia lor de încărcare, capacitatea portbagajului creşte cu până la 90 de litri. Capacitatea portbagajului este de 470-1.455 litri la BMW 218i Active Tourer şi BMW 218d Active Tourer şi de 415-1.405 litri la BMW 220i Active Tourer şi BMW 223i Active Tourer.

Operarea automată a hayonului este dotare standard, în timp ce sistemul de remorcare acţionat electric poate fi comandat opţional.

Noul Seria 2 Active Tourer oferă o selecţie de sisteme de condus automatizat şi parcare

Cea mai mare selecţie de sisteme de condus automatizat şi parcare oferită până acum pentru un model BMW din segment compact este disponibilă pentru noua generaţie a BMW Seria 2 Active Tourer. Specificaţia standard include tempomat cu funcţie de frânare.

Aceasta din urmă reacţionează acum şi la traficul care se apropie la virarea la stânga, dar şi la pietoni şi biciclişti la virarea la dreapta. Asistentul de parcare, inclusiv camera de asistare la marşarier şi asistentul de marşarier, reprezintă o altă echipare standard.

Noua generaţie a sistemului iDrive se bazează pe sistemul de operare BMW 8. Se conectează standard cu ecranul central şi Asistentul Personal Inteligent BMW. Există un instrumentar de bord complet digital cu un afişaj de 10,25 ţoli (26,04 cm). Pe lângă acesta mai există și un alt afişaj central cu diagonala ecranului de 10,7 ţoli (27,18 cm). Noul BMW iDrive este construit în jurul controlului tactil intuitiv şi al controlului vocal.

Opţiunile includ asistentul de control al direcţiei şi al benzii, tempomatul automat cu funcţie Stop&Go, navigaţie activă, funcţia de avertizare la ieşire, BMW Head-Up Display şi funcţiile Surround View, Remote 3D View, BMW Drive Recorder şi Remote Theft Recorder.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide