Noul BMW X2 xDrive25e – Informații și fotografii oficiale

Autor: Elena Luchian 09 ian. 2020 Știri auto

Gama BMW X2 primește o nouă versiune. Este vorba despre BMW xDrive25e. Noul plug-in hybrid vine cu o autonomie electrică de până la 57 de kilometri.

Galerie foto

Noul BMW X2 xDrive25e vine cu motor pe benzină de 1,5 litri cu trei cilindri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo Efficiency, și motor electric. Motorul termic expediază 125 de cai putere și 220 Nm către puntea față, în timp ce motorul electric produce 95 de cai putere și 165 Nm, livrați către puntea spate, pentru un total de 220 de cai putere și 385 Nm. Sistemul este cuplat la o transmisie Steptronic cu șase trepte.

Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,8 secunde și atinge o viteză maximă de 195 km/h. Echipat cu bateria litiu-ion cu o capacitate de 10 kWh, noul BMW X2 xDrive25e poate rula electric până la 57 de kilometri.

Trei moduri de rulare pentru noul BMW X2 xDrive25e

Cel aflat la volan poate alege modul de rulare prin intermediul comutatorului eDrive, aflat pe consola centrală. Astfel, în modul AUTO eDrive, sistemul de propulsie oferă interacțiunea optimă între cele două motoare, folosind și datele furnizate de sistemul de navigație. În modul MAX eDrive, X2 xDrive25 e apelează la capacitatea maximă a propulsiei electrice, fiind capabil să atingă o viteză maximă de 135 km/h. În modul SAVE BATTERY, șoferul poate menține nivelul de energie din baterie sau îl poate mări.

În modurile COMFORT și ECO PRO, atunci când șoferul ridică piciorul de pe pedala de accelerație, motorul termic nu mai funcționează, asigurând astfel un plus de eficiență.

Ca și BMW X1 xDrive25e, dezvăluit în luna septembrie a anului trecut, și X2 plug-in hybrid este echipat standard cu sistem de protecție acustică pentru pietoni. Astfel, la viteze de până la 30 km/h, în modul electric, un sunet creat special pentru modelele electrificate de la BMW avertizează pietonii sau bicicliștii.

BMW X2 xDrive25e primește, în echiparea de bază, jante de 17 ţoli, din aliaj uşor, aer condiţionat cu reglare pe două zone şi sistem de încălzire/răcire staţionar, folosind energia din baterie.

Clienții pot allege una dintre liniile de echipare disponibile: Advantage, Advantage Plus, M Sport şi M Sport X.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide