Noul BMW X7 a trecut printr-un adevărat maraton de teste de anduranţă – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Noul BMW X7 a trecut printr-un adevărat maraton de teste de anduranţă – VIDEO

Noul BMW X7 a trecut printr-un adevărat maraton de teste de anduranţă. Prototipurile noului BMW X7 au trecut prin cele mai provocatoare terenuri din jurul lumii. Primele teste de iarnă, pe zăpadă şi gheaţă, la limita Cercului Polar au fost urmate de teste de anduranţă pe distanţe lungi desfăşurate pe trasee de deşert şi macadam din Africa de Sud. 

Prototipurile noului BMW X7 au fost produse la uzina BMW din Spartanburg. Centrul de competenţă pentru modele BMW X din statul Carolina de Sud va deveni şi locul de origine pentru modelul de serie.

La Centrul de Teste de Iarnă de la Arjeplog (Suedia), în timpul testelor cu căldură excesivă, dar şi în situaţiile de trafic cotidian din jurul oraşului Spartanburg, prototipurile noului BMW X7 au avut deja prilejul să-şi arate calităţile. 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide